CERTIFIKAT ZA IZRADU I PROVEDBU EU PROJEKATA IZDAN OD UČILIŠTA ZA POSLOVNO UPRAVLJANJE -INSTITUT ZA MENADŽMENT

Prodaja i implementacija poslovnog softwarea iCentar

iCenter se prilagođava Vašoj djelatnosti

Informacijski sustav ICenter je vodeće ERP rješenje koje prati vaše poslovne procese, poboljšava ih i osigurava poslovanje s nižim troškovima.
ERP za poduzeća iCenter Vam pomaže pronaći financijske rezerve u Vašem poslovanju, te Vas korištenjem modernih tehnologija vodi kroz unapređenje poslovnih procesa, te time pridonosi većoj uspješnosti Vašeg poslovanja. ERP sustav iCenter se prilagođava Vašoj djelatnosti.

Zašto iCentar?

 • Informacijski sustav iCenter se u potpunosti prilagođava posebnostima poslovanja Vaše organizacije.
 • Na temelju moderne tehnologije poboljšava Vaše poslovne procese i snižava troškove poslovanja.
 • ERP sustav Vam bez posebnih stručnih znanja pruža točne i korisne informacije na temelju kojih donosite važne poslovne odluke.
 • Sa iCentrom dobivate jamstvo da ćete uvijek poslovati u skladu sa zakonom, s tim da prilikom izmjena zakonske regulative nećete imati dodatne troškove, jer su sve nadgradnje sustava uključene u cijenu održavanja.
 • Možete računati na više oblika pomoći u korištenju, od individualne do web i telefonske podrške, jer je većina podrške uključena u cijenu održavanja .

Kome je namijenjen?

 • Informacijski sustav iCenter je u potpunosti prilagođen poslovanju poduzeća bez obzira na kompleksnost poslovanja.
 • iCenter koriste ona poduzeća koja su svjesna da su brze i točne informacije nužne za dobro poslovanje i uspješnost poduzeća.
 • iCenter je jednostavan za korištenje, i djelatnici u Vašoj organizaciji mogu koristiti samo njima bitne dijelove informacijskog sustava. Na taj način djelatnici nisu opterećeni poznavanjem cijelog sustava, računovođe se oslobađaju velikog dijela ručnog unosa podataka, svi djelatnici imaju istovremeni pristup svim informacijama, a poslovodstvo , bez poznavanja programskog rješenja, dobiva korisne informacije putem elektroničke pošte, temeljem kojih donose strateške odluke za poslovanje poduzeća.

Što omogućava?

 • Informacijski sustav iCenter Vam preko mnogih automatizama omogućava, da se posvetite misiji Vašeg poduzeća te poslu za koji ste zaposleni. Povrh toga Vam predlaže poboljšanja i ubrzanja Vaših poslovnih procesa, kako bi se lakše prilagodili izazovima i promjenama tržišta.
 • Pomoću iCentra Vaše poslovanje je sigurnije, omogućava Vam da na temelju pouzdanih informacija donosite pravovremene odluke, osiguravate poslovanje, te uspostavljate i upravljate dobrim odnosima sa djelatnicima, kupcima i dobavljačima.
 • iCenter Vam omogućava jednostavnije poslovanje, povezuje svakodnevne zadaće Vaše organizacije u smislenu cjelinu, veliki dio zadaća obavlja automatski, a djelatnicima omogućava da istovremeno koriste one informacije koje su im potrebne u obavljanju svakodnevnog posla.

 

profortis logo transparent

P(R)OGLEDAJTE OČIMA PROFORTISA

Ne poznajemo granice i nerješene  situacije. Sposobni smo u svakom trenutku pronaći za Vas najpovoljnije rješenje ...

    SILVER